Hur går jag med i en grupp som jag har blivit inbjuden till?
Hur går jag med i en grupp som jag har blivit inbjuden till?
Å
Skrivet av Åsa Hlongwa Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du fått en inbjudan att gå med i en grupp på ChangeX via e-post kan du klicka på länken för att komma direkt till gruppens projektsida. Längst upp på sidan finns knappen "Gå med":

När du klickar på knappen måste du antingen logga in på ditt ChangeX-konto eller registrera dig. Innan du kan gå med i ett projektgrupp måste du nämligen ha ett ChangeX-konto.

Logga in på ditt ChangeX-konto eller välj ett av registreringsalternativen. När du har loggat in blir du automatiskt att vara en del av den grupp du blev inbjuden till.

Om länken delades med dig via andra kanaler än e-post, hoppa helt enkelt över det första steget och klicka på den blå "Gå med"-knappen för att gå med i gruppen.

Se denna korta video för hur det ser ut: