Andra personer kan inte gå med i vår projektsida - Vad ska ni göra?
Andra personer kan inte gå med i vår projektsida - Vad ska ni göra?
Å
Skrivet av Åsa Hlongwa Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att andra personer ska kunna gå med i er projektgrupp på er projektsida måste de först skapa ett ChangeX-konto genom att gå till https://www.changex.org/ie/users/sign_up

När de har skapat ett konto kan ni antingen skicka en e-postinbjudan till dem från projektsidan via funktionen under "Rekrytera projektmedlemmar" eller dela en direktlänk till projektsidan.

Om ni skickar en direktlänk till sidan kommer de att kunna klicka på knappen "Gå med".