Din 30-dagarsutmaning
Att bjuda in personer till att gå med i ditt projekt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför bjuda in folk till min projektsida på ChangeX
Du kan använda din sida på ChangeX som en bas för ditt projekt. Det gör det möjligt för människor nära dig som letar efter sätt att göra gott i ert område att hitta ditt projekt.

Det är också ett viktigt steg i 30-dagarsutmaningen att få minst 4 ytterligare personer att gå med i din projektsida på ChangeX.

Personer som går med i din projektsida får automatiskt aviseringar om uppdateringar du gör på sidan (såvida de inte väljer att avslutat prenumerationen på den här typen av aviseringar). Dessa meddelanden omfattar:

• Nya händelser som du skapar

• Uppdateringar som du publicerar på sidan

• Meddelanden som du skickar till medlemmar

På så sätt kan du alltid hålla alla uppdaterade om vad som händer och stärka er gemenskap.

Så här enkelt bjuder du in andra till projektsidan

• Logga in på ChangeX och gå till din projektsida

• Scrolla ner till steget som heter "Sätt samman ditt team (4 personer)"

• Lägg till e-postadresser till vänner och bekanta och klicka på "Skicka inbjudan".

Så här bjuder du in fler till projektsidan efter att steget är avklarat

För att bjuda in fler personer efter att steget är avklarat kan du skicka länken som går direkt till din projektsida. De måste först skapa ett eget ChangeX-konto och sedan kan de klicka på knappen "Gå med".

Hur använder ChangeX våra e-postadresser?

Vi använder e-postadresserna endast i syfte att skicka ut inbjudan till din sida. Vi skickar också ut 4 påminnelser under loppet av några veckor. Vi kommer inte att skicka någon annan kommunikation till personer vars e-postadresser du har lagt till här om de inte registrerar sig för ett eget ChangeX-konto.