Att skicka meddelande till andra i projektgruppen via projektsidan
Att skicka meddelande till andra i projektgruppen via projektsidan
Å
Skrivet av Åsa Hlongwa Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skicka meddelanden till andra användare på ChangeX om de är i samma grupp som du genom att klicka på "Meddela Medlemmar" eller pratbubblorna bredvid ditt namn.

Om du klickar på "Meddela Medlemmar" skickar du ett meddelande till alla i projektgruppen. Denna funktion är perfekt om du vill skicka något viktigt eller privat till alla. Om du klickar på pratbubblorna och "Nytt meddelande" kan du välja vilka i gruppen du vill skicka meddelande till: