Att skapa ett evenemang på projektsidan
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På er projektsida på ChangeX kan ni skapa och bjuda in till events och händelser. Vissa grupper anordnar evenemang regelbundet, ofta varje månad, som Grow Buddy eller Repair Café. Andra har speciella eventdagar som Murals for Communities.

När ni skapar en händelse på er projektsida så kan ni enkelt bjuda in andra via mail eller sociala medier - och så kan de OSA till händelsen.

Så hur skapar vi ett event?

Först måste du logga in och komma till din sida.

• Logga in på changex.org

• Gå till er projektsida.

• Klicka på Skapa händelse i översta menyn.

• Fyll i all information om händelsen: titel, var, varför, kanske vad de som vill komma ska ta med sig, vilken projekt händelsen tillhör, datum och tid då det börjar och slutar. Ni kan också lägga till en bild till händelsen.

• Innan ni publicerar eventet kan ni välja att automatiskt skicka inbjudan till alla som har gått med i projektsidan och/eller så lägger ni manuellt till e-postadresser till personer som ni vill bjuda in.

• Klicka på Skapa händelse.

Då var det klart! Inbjudan till händelsen skickas ut och den kommer att visas på projektsidan som en kommande händelse.