Andra
Att hitta och redigera ansökningar för eget projekt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Logga in på ditt ChangeX-konto och klicka på ditt namn längst upp till höger och välj "Mina ansökningar" i listan.

Du hittar dina ansökningar till egna projekt under "Mina ansökningar". Om ansökan fortfarande är i utkastskedet, klicka på "Redigera" för att göra ändringar.

Om ansökan redan har skickats in kan du inte längre redigera den, men du kan klicka på "Visa". Om du behöver ändra en inskickad ansökan, vänligen kontakta oss på [email protected]