Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerChangeX for fællesskaberAdministrer dit projekt
Hvordan sender jeg en besked til en på mit team?
Hvordan sender jeg en besked til en på mit team?
L
Skrevet af Linda Breith Kandiimuine
Opdateret over en uge siden

Du kan sende beskeder til andre brugere på ChangeX hvis de er i samme team som dig ved at klikke på 'besked medlemmer' eller på den lille tale bobbel ved siden af dit navn.

Du kan tilføje navnene på de personer du ønsker at skrive en besked til. Du vil se en liste af forslag alt efter det team du er medlem af.

Som team administrator, kan du opstarte en samtale med alle uden at du manuelt behøver at tilføje hver enkelt medlem. Hvis du går ind på din projektside, så vil du se "Besked Medlemmer" og "Besked Team" links.

Når du først har klikket på send, vil alle i dit team blive notificeret. Gruppebeskeder er perfekte til vigtige eller private samtaler som kun er for dit team.