Din 30-dagsudfordringen
Hvordan inviterer man andre til at tilmelde sig ens projekt

Information om hvordan man sender invitationer til ens team medlemmer så de kan tilmelde sig ens team.

L
Skrevet af Linda Breith Kandiimuine
Opdateret over en uge siden

Hvorfor inviterer andre til min side på ChangeX

Du kan bruge din side på ChangeX som din online base for dit fællesskabsprojekt. Det giver folk i dit område, der leder efter en mulighed for at have en positiv indvirkning i dit lokalsamfund, mulighed for at finde dit projekt.

Det er også en del af 30-dagsudfordringen at rekruttere yderligere 4 teammedlemmer, udover dig selv, til at tilmelde sig dit team på din projektside på ChangeX.

Personer som tilmelder sig din side vil automatisk modtage notifikationer om de opdateringer du foretager på din side (undtagen hvis de har afmeldt disse notifikationer). Disse notifikationer indeholder:

• Nye events du opretter

• Opdateringer du poster på siden

• Beskeder du sender til medlemmer

Så kan du altid holde alle opdateret med hvad der sker og begynde at udvide dit online fællesskab.

Hvordan du nemt inviterer andre

• Log ind på ChangeX og gå ind på din side

• Scrol ned til det trin der hedder "Rekrutter Dit Team"

• Tilføj e-mailadresser på nogle venner og klik på "Send invitation".

Hvordan man inviterer personer efter at have fuldført trinnene

Hvis du senere ønsker at invitere andre personer, kan du sende et direkte link til alle med en ChangeX konto på din projektside og derefter få dem til at klikke på "Tilmeld" knappen øverst på siden.

Hvordan gør ChangeX brug af mine venners e-mailadresser?

De e-mailadresser som du tilføjer, bliver kun anvendt med det formål at sende invitationer ud fra din side. Vi sender også 4 påmindelser ud i løbet af et par uger. Vi sender ikke nogen anden form for kommunikation til de personer hvis e-mailadresser du har tilføjet undtagen hvis de har oprettet deres egen ChangeX konto.