Finansiering & Betalinger
Hvordan man opgiver bankoplysninger og får finansieringen udbetalt
Hvordan man opgiver bankoplysninger og får finansieringen udbetalt

Denne artikel beskriver de trin, der påkræves for at få finansieringen udbetalt efter at have gennemført 30-dagsudfordringen.

L
Skrevet af Linda Breith Kandiimuine
Opdateret over en uge siden

Hvis du er i gang med at læse denne artikel, har du sandsynligvis afsluttet 30-dagsudfordringen og spekulerer nu over hvordan du får finansieringen udbetalt. Tillykke!

Hvordan modtager jeg betalingen?

• Log ind på changex.org og gå ind på din projektside.

• Når du har gennemført det sidste trin i 30-dages udfordringen, vil linket "tilføj betalingsoplysninger" dukke op under "Følg dine fremskridt" i højre side af projektsiden (på en mobil skal du scrolle ned for at finde informationsboksen med linket). Klik på dette link for at sende os dine bankoplysninger.

• Du kan også klikke på "Betalingsmetode" øverst oppe på projektsiden.

• Når du har udfyldt jeres bankoplysninger, vil vi gå hele projektansøgningen efter. Når vi har godkendt jeres projekt og gennemført udbetalingen af startfinansieringen, modtager du en bekræftelsese-mail på dette.

Hold dig ikke tilbage fra at kontakte os på [email protected], hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.