Din 30-dagsudfordringen
Hvordan booker jeg et opkald med et teammedlem fra ChangeX

Information om hvordan du gennemfører trinnet 'planlæg et hurtigt opkald' i din 30-dagsudfordring

L
Skrevet af Linda Breith Kandiimuine
Opdateret over en uge siden

En af trinnene i gennemførelsen af din 30-dagsudfordring, er et opkald med et teammedlem fra ChangeX. Det giver os mulighed for at gennemgå med dig, hvad dit valgte projekt involverer, såvel som at sikre os at du forstår fondens retningslinjer og regler. På din side på ChangeX, kan du se, at et af trinnene er "Planlæg et Zoom opkald med ChangeX":

Hvis du klikker på det, vil du få et udvalg af datoer og tidspunkter. Du kan blot vælge den dato og tidspunkt som passer dig bedst, og bekræfte dine oplysninger. Du vil få et link tilsendt som kan tilføjes til din kalender, der indeholder dato, tid og Zoom link, som forbinder dig til et møde med en af vores teammedlemmer!

Opkaldet varer som regel 10-15 minutter. Vi ser frem til at snakke med dig 😀

I denne korte video, viser vi dig hvordan du booker et opkald med os: