Alla samlingarChangeX för samhällenFinansiering och betalningar
Hur ni lägger till kontouppgifter och får finansieringen utbetalad
Hur ni lägger till kontouppgifter och får finansieringen utbetalad
Å
Skrivet av Åsa Hlongwa Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När ni har slutfört det sista steget i 30-dagarsutmaningen dyker en ruta med knappen "Lägg till betalningsuppgifter" på er projektsida. Klicka på knappen eller gå till "Betalningsmetod" i översta menyn får att komma till en sida där ni fyller i uppgifterna till ert bankkonto. För utbetalningar till svenska bankkonton använder vi betalningsleverantören Wise (i andra länder använder vi ibland Stripe).

OBS! ChangeX sparar och delar inte några bankuppgifter eller identitetsdokument - denna data hanteras av betalningsleverantören. Utbetalningar sker direkt till det angivna bankkontot.