Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerChangeX for fællesskaberAndre
Hvordan finder og redigerer jeg mine ansøgninger til åbne projekter
Hvordan finder og redigerer jeg mine ansøgninger til åbne projekter
L
Skrevet af Linda Breith Kandiimuine
Opdateret i denne uge

Først skal du logge ind på din ChangeX konto. Når du først er logget ind, så klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ‘Mine midler’ i menuen.

Du kan finde dine ansøgninger under 'Mine ansøgninger'; hvis ansøgningen stadig står som et udkast, klik på ‘Edit’ for at redigere og indsende.

Hvis din ansøgning allerede er indsendt, kan du ikke længere redigere i den, men du kan stadig se oplysningerne. Hvis du ønsker at ændre på en indsendt ansøgning, så kan du kontakte vores team via [email protected]