Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerChangeX for fællesskaberAdministrer dit projekt
Bør jeg gøre min side offentlig eller privat?
Bør jeg gøre min side offentlig eller privat?
L
Skrevet af Linda Breith Kandiimuine
Opdateret over en uge siden

En privat side på ChangeX er kun synlig når du logger ind på din ChangeX konto. Den vil også være synlig for alle som har tilmeldt sig din side, gennem den e-mail invitation du sendte ud via ChangeX invitationssystemet. Det er den eneste måde du kan dele en privat side på. Din side kan ikke findes via søgning, og brugen af url vil resultere i en fejlbesked hvis du ikke er et teammedlem.

En offentlig side er synlig for alle som har linket til siden, uanset om de er tilmeldt eller ej. Den er opført på idéplaceringerne på ChangeX og kan findes via en Google søgning. Alle kan dele en offentlig side på hvilken som helst måde de ønsker, ved blot at dele adresse linket på Facebook, WhatsApp, Twitter, via E-mail, på en Flyer.

Nogle Startere foretrækker at deres ide er privat mens de arbejder på deres beskrivelse eller header image. Sørg blot for at du ikke glemmer at ændre indstillingerne når du har lavet dine opdateringer.

Du kan gøre dette ved at gå ind på Sideindstillinger under din navigationslinje øverst på din side og vælg Offentlig.

Du overvejer måske at sætte din side som privat fordi du endnu ikke ved om du faktisk vil starte op, eller du tager et par ugers pause. I disse tilfælde, anbefaler vi at du i stedet poster en opdatering som informerer folk om din status. Ellers kan det være svært for folk at finde ud af at du er i gang med at lede en ide i dit lokalsamfund.

Hvis du har flere spørgsmål til privatindstillinger på din ChangeX side? Så send en besked til [email protected].